EURO-150TE Flexy pénztárgép

178.816 Ft

Az EURO-150 pénztárgép megbízható, sokoldalú és jövőbiztos megoldást kínál minden vállalkozás számára, amely egyszerű, de hatékony pénztárgépet keres a mindennapi működéshez. Az EURO-150 pénztárgép 2 év garanciával rendelkezik, amely biztosítja a hosszú megbízhatóságot és a nyugalmat a felhasználók számára. A 2 éves garancia kiterjed minden gyártási hibára és biztosítja a gyors és hatékony szervizelést probléma esetén.

További információk

Tömeg 1,66 kg
Méretek 340 × 253 × 120 mm

EURO-150 Pénztárgép

Kiváló Teljesítmény

A EURO-150 pénztárgép kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot kínál, hogy vállalkozása mindennapjait kínálja. Ez a modern készülék 2 év garanciával rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megállja a helyét. Az erős hardver és a gyors működés garantálja, hogy vásárlói kiszolgálása zökkenőmentes és hatékony legyen. Emelje új szintre üzletet ezzel a kiváló pénztárgéppel, amely mindig készen áll a kihívásokra.
Programkapcsolódás

Rugalmas Programkapcsolódási Lehetőségek

A EURO-150 pénztárgép különféle programokkal való összekapcsolhatósága új távlatokat nyit a hatékonyság és az egyszerűség terén. Legyen szó készletkezelő rendszerről, számlázó szoftverről vagy egyéb üzleti alkalmazásokról, ez a pénztárgép zökkenőmentesen integrálható. Ezzel az eszközzel könnyen követheti nyomon készleteit, számlázásait és egyéb üzleti folyamatait, így időt fordíthat ügyfeleire és üzlete fejlesztésére. NTAK éttermi rendszerek és bolti számlázó készletnyilvántartó szoftverek: Stájerfood, Jutasoft

Felhasználóbarát Dizájn

A EURO-150 pénztárgép felhasználóbarát dizájnja és kezelőfelülete tökéletes választássá teszi minden vállalkozás számára. Az intuitív érintőképernyő és az egyszerű menüstruktúra biztosítja, hogy alkalmazottai gyorsan és egyszerűen megtanulják a használatát. termék a készülék ergonomikus kialakítása kényelmes használatot garantál, így hosszú műszakok során is biztosított a kényelem. Vásároljon EURO-150 pénztárgépet, és élvezze a modern technológia nyújtotta előnyöket!

2 Év Garancia

A 2 éves garancia kiterjed minden gyártási hibára és biztosítja a gyors és hatékony szervizelést probléma esetén.